Wonder Smart Teras (Baru)


Penerangan produk

The WonderCore Smart dari Thane adalah revolusi 6 dalam 1 produk kecergasan direka untuk menyasarkan keseluruhan teras anda. Dengan memberi tumpuan kepada anda atas, pertengahan dan abs lebih rendah, dan serong anda! Untuk memberi anda jumlah teras badan membentuk dan toning kerja yang muktamad di luar!

The WonderCore Smart telah terbukti sangat berkesan dan akan membantu anda untuk mencapai matlamat anda dan mendapatkan seksi six pack abs anda sentiasa mahu! Dengan alat kecergasan sememangnya serba boleh ini, memberikan anda kemungkinan tidak berkesudahan untuk cergas. Anda boleh mencuba dan membuat latihan anda sendiri.

Rahsianya adalah dalam reka bentuk yang dipatenkan bijak WonderCore Smart. Ia telah bijak tersembunyi saling mata air dan cepat ketepatan pada setiap sisi yang memberikan rintangan boleh laras, menghasilkan 10kg menarik untuk 21kg rintangan pada setiap sisi! Rintangan ini membolehkan anda untuk bekerja di kedua-dua arah pada setiap rep! Jadi tidak ada masa dibazirkan atau usaha sebagai otot anda akan melalui keseluruhan julat pergerakan, memberi anda jumlah senaman teras yang hebat.

Ia tidak kira jika anda besar atau kecil, muda atau tua, dengan WonderCore Smart anda boleh memilih senaman yang tepat yang anda mahu lakukan. Yang paling padat dan mudah yang meneruskan pembayaran sehingga dapat disimpan jauh mana-mana sahaja. Satu lagi perkara yang besar ialah anda boleh mengambil dengan anda dan mendapatkan senaman yang anda mahu! mana-mana dan bila-bila masa!

The WonderCore Smart menggabungkan enam latihan yang baik seperti sit up, pushups, jambatan, tendangan gunting, lengan dan tangan dan akhirnya triceps. Ia boleh membantu anda mencapai bentuk yang dikehendaki dengan diet yang sesuai ia akan menjadi cara yang berkesan untuk menurunkan berat badan.
* Kerja di teras keseluruhan atas, tengah, abs lebih rendah anda & serong itu, Menggabungkan 6 latihan yang baik


* Rintangan boleh laras, Kerja-kerja dalam kedua-dua arah pada setiap rep, Tidak memerlukan keahlian gimnasium mahal


* Padat & mudah lipatan, kerja-kerja bersama-sama dengan satu pelan senaman & diet


* Datang dipasang sepenuhnya, Senaman & pemakanan panduan termasuk


* Slip mat Anti untuk membantu melindungi lantai daripada calar dan scuffs

BERMINAT??
KAMI MENJUAL DENGAN HARGA BORONG DAN RUNCIT
SILA SMS/WHAT APP 0122800351

HARGA  : RM 172.00
HARGA BORONG SILA SMS / WHAT APP 0122800351

0 comments:

Post a Comment