Portable Pilates Studio

Mengukir dan nada badan anda sambil meningkatkan tenaga dengan Portable Pilates Studio kami. Kini anda boleh melakukan senaman Pilates klasik di rumah atau di mana sahaja dengan ringan, mudah untuk digunakan reka bentuk ini. Bar disassembles untuk memudahkan penyimpanan dan pengangkutan untuk membantu anda mengembangkan otot tanpa lemak, membakar kalori dan kelihatan dan berasa lebih baik di mana sahaja.
Dipaparkan di lebih 20 penerbitan termasuk sendiri, Kesihatan, dan Fox News dalam talian, mudah alih Pilates Studio yang membolehkan anda untuk melakukan pelbagai pergerakan gaya pembaharu tolak euipment berat! Membina kekuatan otot dan nada badan anda atas, badan yang lebih rendah, dan teras di dalam keselesaan rumah anda sendiri dengan menggunakan dua wayar kuasa 30-inci dan tali kaki dilampirkan.

* Ringan dan mudah alih menjadikannya mudah untuk digunakan di rumah atau di studio latihan peribadi
* Boleh digunakan untuk latihan Pilates serta latihan kekuatan bahagian atas badan
* Kord kuasa Baru adalah alternatif yang lebih selamat kepada tiub rintangan
* Bar disassembles untuk simpanan yang mudah
* Termasuk bar Pilates dengan dua 30 "kord kuasa dengan gelung kaki melekat pada setiap sisi jika bar, ikut bersama-sama 60 minit senaman DVD dengan bonus kekuatan bahagian atas badan senaman

Pakej termasuk:
* Memperkasakan Portable Execise Pilates
* Workout DVD
BERMINAT??
KAMI MENJUAL DENGAN HARGA BORONG DAN RUNCIT
SILA SMS/WHAT APP 0122800351

HARGA  : RM 79.00
HARGA BORONG SILA SMS / WHAT APP 0122800351

0 comments:

Post a Comment