Cardio Twister Exersixe Machine

The Cardio Twister merupakan cara baru untuk mendapatkan senaman badan keseluruhan di rumah, dengan mesin tunggal. Ia mempunyai sebuah gerakan dua arah yang akan bekerja di bahagian atas badan, belakang, bahu, abs dan serong itu. Dan ia digabungkan dengan gerakan tangga stepper yang akan membantu anda senaman kaki dan ban anda pada masa yang sama.

Dibuat oleh Brenda Dygraf, Juara aerobik Amerika Syarikat dan diperbaharui dunia pakar kecergasan, Cardio Twister merupakan kejayaan latihan yang akan membantu anda membakar lemak, mengukir badan anda dan memberi anda kecantikan, abs yang lebih ketat dan seksi. Semua pada masa yang sama.

Antara ciri-ciri hebat Twist Cardio adalah reka bentuk yang dipatenkan yang akan memberi anda kedudukan senaman yang ideal, gerakan bendalir senaman mudah pada sendi anda, ia dibuat dengan reka bentuk lagi padat yang kuat, setang empuk untuk latihan yang panjang sesi, ia mempunyai asas yang kukuh untuk menyokong sesiapa sahaja, tiada omboh supaya ia tidak akan bocor di tingkat anda, terdapat 7 tahap rintangan boleh laras dan banyak lagi.

The Cardio Twister adalah mesin sukan yang baik dengan reka bentuk yang unik yang boleh memberi anda senaman dan berat badan matlamat yang anda sentiasa mahu.

The Cardio Twister Termasuk:

* Unit Latihan Cardio Twister
* Pemilik Manual dan Panduan Latihan
* Bonus: 5 fungsi Training Digital Komputer
* Bonus: Rapid Start 10-Hari Diet
* 2 Latihan Pada 1 DVD
* Cardio Twist Express & Super Twist Rip & Ride

BERMINAT??
KAMI MENJUAL DENGAN HARGA BORONG DAN RUNCIT
SILA SMS/WHAT APP 0122800351

HARGA  : RM 272.00
HARGA BORONG SILA SMS / WHAT APP 0122800351

0 comments:

Post a Comment