Tabung Mesin ATM kanak2 murah

Tabung Mesin ATM kanak2

Hadiah Hari Jadi ?
Hadiah Hari Raya ?
TABUNG MESIN ATM KANAK KANAK
Mari Menarik Minat Anak2 Anda Untuk Belajar Menabung Secara Sistematik. 
Anak Anda Pasti Menyukainya!
Apabila Syiling Dimasukkan, Ia Akan Mengira Nilai Syiling Yang Dimasukkan Secara Automatik. Contoh,Anda Msukkan Sekeping Syiling 50sen Dan Sekeping Syiling 20 sen,Ia Akan Mengira Dan Menjumlahkan Syiling Itu Menjadi Sebanyak 70 sen.
Hebat!

Setiap Kali Menabung,Ia Akan Terus Mengira Dan Menjumlahkan Syiling Yang Anak Anda Masukkan Sampai Tabung Penuh, Bila Tabung Penuh, Anda Hanya Perlu Tekan Butang TOTAL Untuk Mengetahui Jumlah Semua Duit Yang Ada..Anda Terus boleh Bank In Atau Tukar Kepada Duit Kertas.
Amat Menjimatkan masa anda!!

Untuk Mengeluarkan Duit, Anda Perlu Menggunakan Kad Kecil Yang Disediakan (Macam Mesin ATM Sebenar), Dan Memasukkan Pasword Dan Jumlah Yang Ingin Dikeluarkan Supaya Mesin Boleh Mengira Baki Jumlah Yang Tinggal Selepas Duit Dikeluarkan. Laci Akan Akan Terbuka Jika Password Dimasukkan Itu Betul Dan Lampu Kecil Di Tabung Menyala, Menandakan Laci Tidak Dikunci. Jika Tidak, Laci Tabung Memang Tidak Boleh Ditarik.
Menarik Kan!

Selain Menjadi Tabung Untuk Anak Anda, Ia Juga Umpama Mesin 3 Dalam 1, Kerana Boleh Dijadikan Jam Bilik dan Jam Loceng Untuk Bangun Pagi. LCD Tabung Ini Memaparkan Masa Dan Hari. 
Tak Perlu Beli Jam Loceng Lagi!

Setiap Urusan Anda Dengan Tabung Ini Akan Mengeluarkan Bunyi. Simpan Duit Ada Bunyi, Salah Password Ada Bunyi, Masukkan Kad Ada Bunyi, Tekan Nombor Pun Ada Bunyi.
Anak Anda Pasti Suka!

BERMINAT??
HARGA  : DROPSHIP OFFER 1 pc : RM35.00

ORDER: PSMS/WHATSAPP : 0122800351

0 comments:

Post a Comment