Shiseido Black , White & Naturgo Mask


Shiseido Black , White & Naturgo Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda!



Shiseido Black , White & Naturgo Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda! 


Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!






Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.







SHISEIDO BLACK MASK










* Mask berbentuk cecair hitam pekat melelikat *

SHISEIDO WHITE MASK 










* Mask berbentuk cecair putih pekat melikat*




NATURGO MASK 







Shiseido Mask merupakan masker peel off yg 


digunakan utk menghilangkan blackhead & 


whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling 


di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, 


Korea, Singapure & Malaysia.











Shiseido Black Mineral Mask From Japan 

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.








Shiseido Black/White mask adalah di buat dari Collagen disertai elemen mineral laut dalam. Masker dengan kandungan nutrisi paling lengkap.

Perawatan kecantikan menggunakan Lumpur Laut Mati sebagai masker wajah sama dengan memberi suapan makanan 'bergizi' pada kulit yang dapat merawat keindahan kulit. Kelebihan lainnya, semua toksin yang terdapat pada sel kulit akan terangkat, sehingga kulit lebih bersih dan segar sekaligus halus dan kencang.

Masker ini merupakan masker kegemaran para doktor kulit , karana hasilnya jelas dan nyata dalam sekali perawatan. Biasa disebut oleh mereka sebagai " Masker Pembersih Total " .

Perawatan menggunakan masker ini selain mencerahkan & memutihkan kulit , menghilangkan noda bekas jerawat & flek,ia juga merangsang pembentukan kolagen & elastis pada jaringan kulit , sehingga kulit anda akan kencang, lembab, kenyal, kedutan di kening & pipi berkurang, pori pori kulit wajah mengecil. Perawatan yang tepat untuk melawan tanda tanda penuaan awal.









KELEBIHAAN 3 JENIS MASK NI BERBEZA-BEZA IKUT 

KEPERLUAN MUKA KITE.....


Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan 

dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, 

memutihkan dan mencerahkan kulit muka.



Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus

,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih 

diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuaiutk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.




NATURGO GOLD OREN - Shiseido Naturgo Mud Mask terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebih, menghaluskan wajah, mengurangkn jerawat dan mencerahkan kulit



Shiseido White Mask- Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan wajah, menghaluskan wajah, mengurangkn kedut2 dan mengangkat sel kulit mati.

Shiseido White mask bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan 

dibawah sinar matahari.



CARA PENGUNAAN:-
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini 
bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!











Boleh Dipakai Pada Bahagian Hidung 









Boleh Juga Dipakai Pada Keseluruhan Muka

Bintik bintik hitam akan melekat pada mask apabila ditarik. 






AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!!
DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!


0 comments:

Post a Comment