Borong Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

PASTIKAN YANG ORIGINAL TAU....WALAUPUN KAMI BYK MENJUAL PRODUK DARI CINA TP BUKAN SEMUA PRODUK DARI SANA..BEDAK ARAB KAMI DIBORONG KHAS DR MESIR .


 perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).
Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali faz restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.




Red Case (50g)
Pilihan Warna :

Cherry : putih cerah
cherry pink : putih cerah & nampak pink2
roshelle : utk kulit cerah
Orange Blush : sederahan Cerah (kuning langsat)
Russet : Sederhana /natural


  PRICE : 
RM50

Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5





Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..


Keistimewaan ???~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection




Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah

3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)



















 Borong :
50g = rm30 @ min 12 pcs

0 comments:

Post a Comment