YIRENZHIXIU BAMBOO SLIMMING SUIT 2 IN 1


BORONG  YIRENZHIXIU BAMBOO SLIMMING SUIT 2 IN 1
BAMBOO SLIMMING SUIT 2 IN 1 BORONG Antara kebaikan sut ini adalah- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang- membakar lemak yang berlebihan- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.- melancarkan peredaran darah dan metabolisme- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang- mengurang sakit saat menstruasi.

Size 
 FREE SIZE
Berat = 45kg - 85kg
Tinggi = 130CM - 170CM


Meterial Suit

Material: COTON

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.

Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.

Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

- dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah- warna: kelabu seperti di dalam gambar- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan


PERHATIAN!!!

Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.


CARA PEMAKAIAN 


* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.

* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

CARA CUCIAN 

Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin

Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup.


HARGA OFFER 1 pc : RM28.00
HARGA BORONG 5 PCS : RM 25.00
HARGA BORONG 10 PCS : RM 22.00
DROPSHIP : RM 26.00


 (Harga tidak termasuk pos)

0 comments:

Post a Comment